Alleen de beste service!

In Control camerabeveiliging werkt volgens een hoge servicenorm. Al vanaf het begin dat het eerste contact wordt gelegd met de klant mag duidelijk zijn dat wij service erg belangrijk vinden!

We zijn erg behulpzaam en flexibel, maar ook kritisch als deze in strijd zijn met het doel.

Service en zekerheid.

Tijdens en na de installatie van het camerasysteem zijn wij goed bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Hiervoor kan indien gewenst een service contract afgesloten worden zodat voor beide partijen duidelijkheid en zekerheid ontstaat.

Wij streven er naar om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en service te geven!

Als bedrijf willen we natuurlijk goed bereikbaar zijn! Dankzij ons flexibele team zijn wij altijd goed bereikbaar binnen en buiten de openingstijden. Buiten de openingstijden is er de mogelijkheid dat u wordt doorgeschakeld naar de gewenste contactpersoon, hiervoor kan een servicecontract nodig zijn. Kijk voor contactinformatie bij: Contact

Werkzaam zijn in een prettige omgeving heeft een positieve invloed op de resultaten! Door een fijne en open manier van communiceren is elk project plezierig om uit te voeren. In Control is zakelijk met een persoonlijk tintje!

Lees over de ervaringen van anderen bij onze referenties.

Door onze focus in Fryslân te houden, kunnen wij van uit Heerenveen vlot handelen op verzoeken en opdrachten. Het realiseren van een cameraoplossing begint met een kennismaking, waarna u vlot een duidelijk en uitgewerkt plan zult ontvangen. Het uitwerken van dit plan zal spoedig hierna plaatsvinden.

Deze stappen worden vlot en daadkrachtig uitgevoerd. Dankzij heldere interne procedures is het bij ons mogelijk spoedig te beginnen aan de installatie. In de meeste gevallen wordt een installatie binnen 2 weken al afgerond.

Camerabeveiliging is een technisch product, waar lang niet iedereen even vlot mee om kan gaan.

Wij leveren service waar u blij van wordt! Dit doen wij telefonisch, via hulp op afstand of door middel van een persoonlijk bezoek. Zelfs als u zelf geen omkijken wenst naar het geleverde systeem bieden wij een servicecontract waardoor alles voor u geregeld wordt.

In Control wil graag duurzaam zijn. Een duidelijke stap hierin is om alleen duurzame producten aan te bieden. Deze producten hebben een duurzaam productieproces en gaan lang mee! Daarbij leveren wij energie zuinige camerasystemen.

U kunt dus rekenen op een lange betrouwbaarheid van onze producten.